Content

Please fill out the form below and we will give you a call back as soon as possible




Name:
Phone:
Email:

Please make sure all fields are filled out correctly.



The James family from Surrey wanted to create two extra bedrooms, a bathroom and storage area in their existing loft space. Access was gained from a small box room on the first floor of thier home.

 

The stairs were hand crafted to blend in with the existing stairs and an open gallery was formed to create a new landing area that allowed the natural flow of light and much needed ventilation.

They were delighted with the loft conversion, a friend even commented that it looks as though it has always been part of the house.

The project was constrained to a strict budget and time frame of 12 weeks, both of which were met succesfully.